Ρ.Καντίροφ: «Η νίκη ήταν πάντα, είναι και θα είναι δική μας-To Lisichansk είναι ελεύθερο» (βίντεο)

Τι αναφέρει σε ανάρτησή του στο telegram

Σε ανάρτησή του στο telegram, αναφέρει ότι οι ηχηρές δηλώσεις και τα “λαμπρά” συμπεράσματα Ουκρανών πολιτικών, επιφανών δημοσιογράφων και στρατιωτικών εμπειρογνωμόνων κατέρρευσαν σε μια στιγμή.

Το Lisichansk είναι ελεύθερο! Ελεύθερο από τη μακροχρόνια καταπίεση του καθεστώτος του Κιέβου, και ταυτόχρονα από τους κολλητούς του Μπαντέρα. Πομπή αυτοκινήτων με τις δυνάμεις ασφαλείας της Τσετσενίας κινείται ήδη στους δρόμους της πόλης, πράγμα που σημαίνει ότι από αυτή τη στιγμή ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του ελεύθερου Lisichansk και της Λαϊκής Δημοκρατίας του Luhansk στο σύνολό της.

Οι σημαίες μας υψώνονται στους δρόμους και την κεντρική πλατεία της πόλης, καθώς προσωποποιούν την ελευθερία, τη δύναμη και το μεγαλείο της Ρωσίας. Η ένδοξη κραυγή «AKHMAT-ΔΥΝΑΜΗ» αντηχεί στις κατοικημένες περιοχές του Lisichansk, εμπνέοντας τους φίλους και σπέρνοντας πραγματικό φόβο στις καρδιές των εχθρών. Η νίκη ήταν πάντα, είναι και θα είναι δική μας, όσο γενναίοι πολεμιστές αγωνίζονται στο πλευρό μας – αληθινοί πατριώτες της Πατρίδας τους!

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο Καντίροφ:

 

 

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV