Συρία: Απάντηση των Ρώσων στους μισθοφόρους της Άγκυρας - Πυραυλική επίθεση με νεκρούς ισλαμιστές

Οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις, σε συνεργασία με τον Στρατό της Συρίας, εξαπέλυσαν πυραυλική επίθεση και βολές πυροβολικού κατά θέσεων των μισθοφόρων της Άγκυρας. 

Όπως αναφέρουν οι ρωσικές πηγές τρεις ισλαμιστές έπεσαν νεκροί και επτά έχουν τραυματιστεί, όμως συριακές πήγες  κάνουν λόγο για πλήρη εξόντωση τμήματος ισλαμιστών που οργάνωνε επιθέσεις κατά του συριακού Στρατού και των ρωσικών δυνάμεων με τους νεκρούς να είναι πάνω από δέκα.

Η επίθεση έγινε στο νότιο Ιντλίμπ, περιοχή από την οποία οι Τούρκοι έχουν αποχωρήσει και έχουν αφήσει τους ισλαμιστές να την λυμαίνονται για λογαριασμό τους.\

Να υπενθυμίσουμε πως χθες ισλαμιστές χτύπησαν με νάρκη ρώσικο στρατιωτικό όχημα που περιπολούσε στην περιοχή με αποτέλεσμα ένας ρώσος στρατιώτης να χάσει τη ζωή του και τρεις να τραυματιστούν σοβαρά.

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV