Τουρκικά UAV Bayraktar ΤΒ.2 έφτασαν 100 χλμ. από την Κριμαία στη Μαύρη Θάλασσα

Μετά την ανταλλαγή πυρών και το θάνατο τεσσάρων Ουκρανών στρατιωτικών (μεταξύ αυτών και ενός  αντισυνταγματάρχη) οι Ουκρανοί έστειλαν σήμερα τουρκικά UAV να πετάξουν πλησιάζοντας την Κριμαία σε απόσταση 100 χλμ.

Όπως αναφέρεται  σ ανακοίνωση του ουκρανικού υπουργείου Άμυνας, δύο εξοπλισμένα UAV Bayraktar απογειώθηκαν πραγματοποιώντας εκπαιδευτική πτήση πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα και πέταξαν έως το νησί Tendrovskaya Kosa το οποίο βρίσκεται 100 χλμ. περίπου από την Κριμαία.

Μάλιστα ο αρχηγός του γενικού Επιτελείου του ουκρανικού Στρατού πέταξε μέχρι το Ντονμπας προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση εκεί.

Για την  ώρα νέα πυρά με ελαφρά όπλα, οπλοβοβμίδες και τυφέκια σημειώνονται στη γραμμή αντιπαράθεσης στο Ντονμπας μεταξύ ρωσόφωνων δυνάμεων και του ουκρανικού Στρατού στον άξονα Avdeevka  με Yakovlevka.

 

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV