Ναγκόρνο-Καραμπάχ: Με αμείωτη ένταση οι βομβαρδισμοί - Σφοδρά κτυπήματα των Αρμενίων

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί στην περιοχή του αυτόνομου θύλακα στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ με Αρμενία και Αζερμπαϊτζάν να δίνουν στη δημοσιότητα βίντεο από κτπυπήματα κατά συγκεντ΄ρωσεων στρατευμάτων.

Όλα αυτά την ώρα που ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν, εντελώς προκλητικά (κάτι το σύνηθες για αυτόν βέβαια) αναφωνεί ότι «έχει κάθε δικαίωμα στο να μετέχει του ζητήματος του Ναγκόρνο-Καραμπάχ»!

«Έχουμε κάθε δικαίωμα να μετέχουμε στη λύση του ζητήματος, όσο δικαίωμα έχει και η Ρωσία. Εάν η Ρωσία θέλει να συμμετέχει στην επίλυση της σύγκρουσης, η Τουρκία πιστεύει ότι έχει κάθε δικαίωμα να μετέχει και αυτή. Έχω ακούσει ότι η Ρωσία δεν έχει κάποια αντίρρηση επάνω σε αυτό», είπε ο Ερντογάν.

Στο πεδίο της μάχης τα βίντεο που δίνουν στη δημοσιότητα οι εμπλεκόμενοι είναι συνεχή.

Στο πρώτο βίντεο που έχει τραβηχτεί από Αρμένιους στρατιώτες στο πεδίο, φαίνονται κτυπήματα πυροβολικού κατά θέσεων του Αζερμπαϊτζάν.

Σε άλλα δύο βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα επίσης οι δυνάμεις του Αρτσάκ, φαίνεται η προσβολή θέσεων πυροβολικού και πιο συγκεκριμένα συστημάτων ΠΕΠ, από τις δυνάμεις της Αρμενίας.

Από την πλευρά του Αζερμπαϊτζάν για ακόμη μια φορά έδωσε βίντεο στη δημοσιότητα από προσβολές με τουρκικά UAV TB.2 Bayraktar κατά πληθώρας στόχων, σε μια σύγκρουση που όλα δείχνουν ότι δεν θα τελειώσει σύντομα.

 

Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV