Οι Ρώσοι δημοσίευσαν πλάνα από την αστραπιαία εξουδετέρωση αποστολής Βρετανών μαχητών στη Ζαπορίζια – Δείτε βίντεο
Η Ουκρανία έχει γίνει πόλος έλξης χιλιάδων μισθοφόρων από δεκάδες χώρες της Γης - Οι Ουκρανοί αρνούνται τους ισχυρισμούς των Ρώσων
Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Zvezda News της εφημερίδας Izvestia έδωσε στη δημοσιότητα πλάνα από την εξόντωση Βρετανών μαχητών του ουκρανικού Στρατού.
Στα πλάνα διακρίνονται τα αστραπιαία πλήγματα με τη χρήση drones φθηνού κόστους κατά έμφορτων οχημάτων των AFU.
Οι εικόνες που καταγράφονται στο βίντεο είναι από διαφορετικά μεταξύ τους περιστατικά, με τα επιτελεία πληροφοριών της Μόσχας να αναφέρουν πως επρόκειτο για βρετανική αποστολή στην Ζαπορίζια.
🚨⚡️Drone strikes foiled an attempt to build up forces in Zaporizhzhia, destroying multiple military vehicles including M113s and HMMWVs. pic.twitter.com/lYv1jyxdqM
— RussiaNews 🇷🇺 (@mog_russEN) May 6, 2026
Η Ουκρανία έχει γίνει πόλος έλξης χιλιάδων μισθοφόρων από δεκάδες χώρες της Γης.
Κολομβία, Αργεντινή, Μεξικό, Ισπανία, αλλά και βορειοευρωπαϊκές χώρες ή οι ΗΠΑ είναι μεταξύ αυτών που καταγράφονται υψηλά ποσοστά μισθοφόρων στο ρωσοουκρανικό μέτωπο.
Παρόλα αυτά, οι Ουκρανοί αρνούνται τους ισχυρισμούς των Ρώσων (σ.σ. ότι επρόκειτο για Βρετανούς μισθοφόρους), τονίζοντας ότι πρόκειται για επικοινωνιακή προπαγάνδα.