Η GUR χτύπησε σφοδρά δυνάμεις της Akhmat στο Σούμι: Ο Καντίροφ τους επισκέφθηκε στο νοσοκομείο (βίντεο)
Οι Ουκρανοί αναφέρουν ότι 41 μέλη των ειδικών δυνάμεων της Ρωσίας σκοτώθηκαν
Σφοδρό χτύπημα δέχθηκαν οι ειδικές δυνάμεις Akhmat στην περιοχή Σούμι, από στρατιώτες της ουκρανικής υπηρεσίας πληροφοριών (GUR).
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Ουκρανοί, τουλάχιστον 41 άτομα σκοτώθηκαν, ενώ άλλοι 87 παραδόθηκαν.
Σημειώνεται πως η επίτευξη των πληγμάτων τους έγινε με τον εξής τρόπο: αφού συνελήφθη ένας μαχητής της Akhmat στη συνέχεια του τοποθέτησαν ειδικό μηχανισμό, αφήνοντάς τον να επιστρέψει στο κέντρο ελέγχου της ομάδας του, όπου και ακολούθησε το σφοδρό χτύπημα από την GUR.
Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το NEXTA:
⚡️ Strike on Kadyrov’s forces!
Ukraine’s military intelligence (HUR) reported a unique covert operation against the “Akhmat” unit in the Sumy region.
Ukrainian intelligence managed to recruit a former “Akhmat” serviceman. Through him, they installed listening devices directly… pic.twitter.com/IKs7oVnKTv
— NEXTA (@nexta_tv) May 2, 2026
Τους τραυματίες επισκέφτηκε στο νοσοκομείο, ο Τσετσένος ηγέτης Ραμζάν Καντίροφ.
Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο επίσημο σχόλιο από την πλευρά της Μόσχας, που να διαψεύδει ή να επιβεβαιώνει τα όσα αναφέρει η GUR.