Η Τουρκία συνεχίζει να προκαλεί σε Κρήτη & Έβρο - Έρχεται «καυτό» φθινόπωρο!

Η Τουρκία συνεχίζει τις επιθετικές ενέργειες χαμηλής έντασης και προκλήσεις σε όλα τα μέτωπα και όπως όλα δείχνουν έρχεται ένα ιδιαίτερα ταραχώδες φθινόπωρο, όταν και θα λήξει η προσωρινή τουριστική «εκεχειρία» (την οποία φυσικά τηρεί απόλυτα μόνο η Ελλάδα)

Συγκεκριμένα τουρκικά αεροσκάφη KINGAIR 350 που απογειώθηκαν από το αεροδρόμιο της  BANDIRMA, σαρώνουν όπως φαίνεται στον χάρτη τα Στενά αλλά και την περιοχή του Έβρου. Αυτού του τύπου αεροσκάφη χρησιμοποιεί η τουρκική μυστική υπηρεσία MIT.

Παράλληλα εντός της ελληνικής ΑΟΖ Νότια της Κρήτης, οι Τούρκοι συνεχίζουν να προκαλούν με παράνομες NAVTEX, όπως η παρακάτω, η οποία υποτίθεται ότι «ακυρώνει» ελληνική NAVTEX για άσκηση με πραγματικά πυρά στην περιοχή. 

Υπενθυμίζουμε πως πριν λίγες ημέρες η Τουρκία έστειλε δύο φρεγάτες νότια της Κρήτης για παράνομη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης με την Ελλάδα να μην αντιδρά. 

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV