Προβληματισμός επικρατεί στην Τουρκία

Οι Τούρκοι είναι προβληματισμένοι τις τελευταίες ώρες  από δύο γεγονότα. Το πρώτο αφορά την έντονη διπλωματική κινητικότητα που επιδεικνύει η Ελλάδα, ενεργοποιώντας όλους τους συμμαχικούς διαύλους της  και το δεύτερο αφορά την κοινή στρατιωτική άσκηση Ελλάδας-Γαλλίας στην Αν Μεσόγειο.

Σε αυτά ήρθε να προστεθεί και η εκτεταμένη ζημιά που υπέστη η τουρκική φρεγάτα Kemal Reis μετά την επαφή που είχε με την Ελληνική φρεγάτα Λήμνος, γεγονός που την ανάγκασε να καταφύγει σε Τουρκικό λιμάνι για επισκευή.

Φυσικά οι Τούρκοι προσπάθησαν να κάνουν το άσπρο μαύρο, ισχυριζόμενοι το αντίθετο ακριβώς αναφορικά με τη ζημιά που υπέστησαν από την πρόσκρουση η Τουρκική και η Ελληνική φρεγάτα.

Τα γεγονότα  όμως τους διαψεύδουν, αφού η φρεγάτα Λήμνος συμμετείχε κανονικότατα την  Πέμπτη στα ελληνογαλλικά αεροναυτικά γυμνάσια που διεξήχθησαν στην περιοχή.

Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV