Το αμερικανικό Ναυτικό έδωσε τα στοιχεία του υποψήφιου των SEALS που πέθανε μετά την “Hell Week”

Ο υποψήφιος Kyle Mullen 24 ετών από το Μαναλαπάν του Νιου Τζέρσεϊ, πέθανε το βράδυ της Παρασκευής σε νοσοκομείο του Coronado, της Καλιφόρνια, σύμφωνα με ένα δελτίο Τύπου του αμερικανικού Ναυτικού το οποίο επιβεβαίωσε έτσι και το θάνατο του άτυχου νέου.

Όπως σημειώνει το αμερικανικό Ναυτικό

«Ο Mullen δεν βρισκόταν σε διαδικασία εκπαίδευσης  κατά τη στιγμή του θανάτου του. Η αιτία του οποίου  του είναι σήμερα άγνωστη και μια έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη», αναφέρεται στο ίδιο δελτίο Τύπου.

Αυτός και οι συμμαθητές του είχαν τελειώσει την αποκαλούμενη  «διαβολοβδομάδα», η οποία συμβαίνει κατά την πρώτη φάση της επιλογής γνωστής ως BUD/S.

Ένας δεύτερος ναυτικός που συμμετείχε επίσης στην διαδικασία επιλογής για τους SEALS  νοσηλεύτηκε ταυτόχρονα με το Mullen και τώρα βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση.

 

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV