Η Ελλάδα εκπαιδεύει τους Ουκρανούς και αυτοί δίνουν αμυντική τεχνολογία στην Τουρκία

Αυτοκτονικές τάσεις παρουσιάζουν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις προβαίνοντας κατόπιν, φυσικά πολιτικών εντολών σε μεταβίβαση πληροφοριών και ανάληψη καθηκόντων εκπαιδευτών στους Ουκρανούς καταδρομείς μίας χώρας που συνεργάζεται κάτι περισσότερο από στενά με την Τουρκία σε επίπεδο άμυνας.

Η Ουκρανία είναι ο βασικός πυλώνας ανάπτυξης της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας (δηλαδή των όπλων κατά των οποίων θα κληθούν να πολεμήσουν οι Έλληνες στρατιώτες) και απλά ότι μάθουν θα σημαίνει με την πίεση του σκληρού συναλλάγματος (πίεση παροχής πληροφοριών με αντάλλαγμα τα μεγάλα οικονομικά οφέλη εκατέρωθεν) να γίνουν κτήμα και του τουρκικού στρατού.

Αυτή την στιγμή η ουκρανική βιομηχανία είναι ο κύριος δότης τεχνογνωσίας σε σειρά κρίσιμων προγραμμάτων όπως της πυραυλικής τεχνολογίας για την δημιουργία των νέων τουρκικών αντιαρματικών πυραύλων UMTAS/OMTAS, τον κινητήρα για τον νέο τουρκικό πύραυλο κρουζ, τον κινητήρα του νέου τουρκικού άρματος ALTAY, πάροχος του συστήματος προστασίας των αρμάτων με την επωνυμία Pulat που κάνει τα τουρκικά άρματα «άτρωτα» σε αντιαρματικά όπλα.

Την ίδια στιγμή η Ουκρανία είναι και χρηματοδότης των τουρκικών αμυντικών προϊόντων καθώς έχει παραγγείλει τα UAV Bayraktar αξίας δεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων.

Περιπτώσεις όπως οι ανωτέρω προφανώς και δεν ελήφθησαν υπόψη στο υπουργείο άμυνας και έτσι συμφώνησαν να «μπουν» οι Ουκρανοί Καταδρομείς μέσα στο ΓΕΣ και την Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων.

Ποιοι εθνικοί λόγοι υπαγόρευσαν να δοθεί το πράσινο φως για την εκπαίδευση των ουκρανικών ειδικών δυνάμεων από τον ΕΣ; Κατόπιν των ανωτέρω πιστεύει κανείς ότι η Ρωσία θα μας χαριστεί; Ή μήπως θεωρούν να μας σώσουν τα αμερικανικά αεροπλανοφόρα; (LOL)

Υπάρχει μήπως αμφιβολία ότι αλιεύσουν σε επίπεδο πληροφοριών εκπαίδευσής ειδικών δυνάμεων κ.λ.π. δεν θα μεταφερθούν μέσα σε λίγες ημέρες στις τουρκικές υπηρεσίες στρατιωτικών πληροφοριών .

Αντιλαμβάνονται αυτοί που έλαβαν αυτές τις αποφάσεις την ζημιά που μπορεί να προκαλέσουν στην ελληνική άμυνα;

 

 

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV