Η Lockheed Martin ευχαριστεί όσους στήριξαν & υποστήριξαν την αναβάθμιση των F-16 Block 50

Δήλωση του Ντένη Πλέσσα

Η Lockheed Martin αλλά και ο Ντένης Πλέσσας, Vice President Global Pursuits Initiatives της εταιρείας, ευχαριστούν όσους στήριξαν και υποστήριξαν το πρόγραμμα αναβάθμισης των F-16 Block 50 που ενεκρίθη εχθές.

Το μήνυμα της Lockheed Martin:

We are honored to partner with the Hellenic Air Force and U.S. government to bring new hardware, software and avionics configurations to Greece’s F-16 Block 50 jets, in support of the HAF’s critical missions.”

Το μήνυμα του κου Πλέσσα: 

«Όπως γνωρίζετε, χθες ενεκρίθη το πρόγραμμα αναφορικά με την αναβάθμιση των F-16 Block 50. Στο πρόγραμμα αυτό θα αξιοποιηθούν συσκευές (LRUs) που θα παραλειφθούν από την τρέχουσα αναβάθμιση των αεροσκαφών Block 52 plus και Block 52 plus Advanced.

Επίσης θα αναπτυχθούν οι απαραίτητες υποδομές στην αεροπορική βάση της Νέας Αγχιάλου και θα παρασχεθεί η σχετική τεχνογνωσία.

Ελπίζω η αποστολή του σχετικού LOR και η προετοιμασία και έγκριση του LOA να γίνουν με γρήγορους ρυθμούς ώστε να δούμε την έναρξη και υλοποίηση του προγράμματος το ταχύτερο δυνατό».

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV