Συνάντηση των επιτελών της ΠΑ με την ΒΑΕ UK για την υποστήριξη των HUD των F-16 Block 52+ Adv

Συνάντηση με εκπροσώπους της εταιρείας «BAE UK» είχαν αρμόδιοι επιτελείς της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), στη Διοίκηση Αεροπορικής Εκπαίδευσης. Σκοπός της συνάντησης ήταν η συζήτηση θεμάτων υποστήριξης των Head – Up Displays των αεροσκαφών F-16 Block 52+ Advanced της Πoλεμικής Αεροπορίας.

Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν οι Chris Roper (Regional Business Development Director/Europe), Christian Seear (Central & Eastern Europe Group Business Development Director), Lee Tomlinson (HUD-Product Line Director), Richard Cross (HUD-Head of Engineering) και Neale Osmond (Advanced Displays & Services BD Director).

Η Διοίκηση Αεροπορικής Εκπαίδευσης (ΔΑΕ) είναι Μείζων Σχηματισμός με αποστολή τον προγραμματισμό, την παρακολούθηση, την κατεύθυνση, τον συντονισμό, την αξιολόγηση και τη βελτίωση της παρεχομένης εκπαίδευσης των στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ). Aποτελεί επίπεδο Διοίκησης μέσω του οποίου ασκείται ο συντονισμός, ο έλεγχος και η Διοίκηση των Στρατιωτικών Σχολών, των Εκπαιδευτικών Μονάδων και Κέντρων της ΠΑ που υπάγονται σ’ αυτή.

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV