Η Αεροπορία της Κίνας απέκτησε νέα συλλογή για κατευθυνόμενες βόμβες των 500 λιβρών

 Με βάση φωτογραφία που βγήκε στα  WeChat social media σε λογαριασμό της Western Theatre Command of China’s People’s Liberation Army Air Force (PLAAF),  υποθέσεις λαμβάνουν μέρος ότι μια νέα συλλογή κατεύθυνσης αεροπορικής βόμβας των 500 λιβρών έχει εισέλθει σε υπηρεσία. 

Η φωτογραφία αποτέλεσε μέρος άρθρου που δημοσιεύτηκε στις 17 Σεπτεμβρίου που αναφερόταν σε άσκηση της PLAAF και έδειχνε δύο βόμβες Tiange GB 100 που φορτώνονται σε JH-7A μαχητικό βομβαρδιστικό.

Καμία επιπλέον λεπτομέρεια δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή για το όπλο που επιδείχθηκε για πρώτη φορά στο Airshow της Κίνας το 2014 στην Zhuhai ως μέρος της σειράς καθοδηγούμενων βομβών.

Η σειρά Tiange παράγεται από την China North Industries Group Corporation (Norinco) και περιλαμβάνει την βόμβα GB 500 που βρίσκεται σε υπηρεσία με την PLAAF από το  2017 ως JG-500B.

Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV