Εντυπωσιακή επιτυχία από SCYTALYS: Σύζευξε τα δίκτυα Επιτήρησης και Στοχοποίησης του ΝΑΤΟ σε ένα!

Για Επιτήρηση και Διαχείριση Τακτικών Δεδομένων

Η εταιρία SCYTALYS, μέλος του Ομίλου EFA GROUP, στην άσκηση του NATO Coalition Warrior Interoperability eXercise (CWIX 2021) κάνοντας χρήση των συστημάτων NARS και ULS παρείχε μέσω του δικτύου NATO ολοκληρωμένη Επιτήρηση (Surveillance) και Διαχείριση Στόχων (Track Management)! 

Είναι η πρώτη φορά που μια ελληνική εταιρεία αναλαμβάνει τέτοιο έργο, καθώς η αποστολή της ελληνικής εταιρείας προϋπέθετε δυνατότητες Ζεύξης Δεδομένων (Data Links) και Συστημάτων Διοίκησης και Ελέγχου του υψηλότερου δυνατού επιπέδου που μπορεί να επιτύχει μια εταιρεία εντός του ΝΑΤΟ και αυτό η ελληνική εταιρεία το κατάφερε με άριστη επίδοση! 

Η επιτυχία της οφείλεται στον αρθρωτό επεξεργαστή ζεύξεων δεδομένων και διασυνδέσεων επικοινωνίας ο οποίος αναπτύχθηκε ειδικά από την SCYTALYS για τέτοιες αποστολές και μπορεί και «παντρεύει» ένα πλήθος διαφορετικών τύπων τακτικών δικτύων (σύμφωνα με τα πρότυπα του ΝΑΤΟ), διασφαλίστηκε η διαλειτουργικότητα με όλα τα ΝΑΤΟϊκά συστήματα!

«Με τη συμμετοχή της στο NATO CWIX 2021, η ομάδα της SCYTALYS ανέδειξε με επιτυχία τις καινοτόμες λύσεις Διοίκησης και Ελέγχου (Command & Control) που διαθέτει, καθώς και τις δυνατότητες διαλειτουργικότητας των συστημάτων της, αλλά και την ικανότητα της εταιρίας να αναπτύσσει, να ενσωματώνει και να επιχειρεί με εξελιγμένα συστήματα σε ένα ιδιαιτέρως αυξημένων απαιτήσεων επιχειρησιακό περιβάλλον βάσει αναγκών του ΝΑΤΟ.

Πρόκειται για επιτυχία που αξιοποιεί την τεχνογνωσία, τη διεθνή εμπειρία και τις καινοτόμες τεχνολογίες στις οποίες έχει εξειδικευτεί εδώ και 27 χρόνια η SCYTALYS» ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος της SCYTALYS, Δημήτρης Καραντζάβελος.

Να σημειώσουμε ότι το σύστημα δεν το έχουν προμηθευτεί οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις...

H SCYTALYS είναι μέλος του Ομίλου EFA GROUP. O Όμιλος EFA GROUP δραστηριοποιείται στην αγορά της αεροδιαστημικής, άμυνας και ασφάλειας και έχει εδραιωθεί σε περισσότερες από 55 χώρες παγκοσμίως. Απασχολεί πάνω από 260 άτομα προσωπικό, ως επί το πλείστον Έλληνες επιστήμονες και μηχανικούς.

Στον Όμιλο ανήκουν, εκτός από τη SCYTALYS (Συστήματα Τακτικής Διοίκησης, Ελέγχου, Επικοινωνιών, Ζεύξης Δεδομένων, Εξομοίωσης, Λύσεις Διαλειτουργικότητας), η  EFA VENTURES (Διεθνής Πάροχος Βιομηχανικών Συνεργασιών και Συναφών Ολοκληρωμένων Λύσεων και Υπηρεσιών), η ΤΗΕΟΝ SENSORS (Συστήματα Νυχτερινής Όρασης και Θερμικής Απεικόνισης) και η ES SYSTEMS (Ολοκληρωμένα Συστήματα Αισθητήρων με τεχνολογία MEMS και Λύσεις IoT).

Πρόσφατα ο Όμιλος EFA GROUP προχώρησε σε στρατηγικές συνεργασίες και επενδύσεις με τις εταιρίες DEFENDER (Πανοραμικές Κάμερες και Συστήματα Ανάλυσης και Επεξεργασίας Εικόνας) και τις ελληνικές εταιρίες UCANDRONE (UAS για την άμυνα, ασφάλεια και εμπορικές εφαρμογές), AETHER  AERONAUTICS (Target Drones, Ελαφρά Αεροσκάφη, Πτητικές Δοκιμές) και G.A. AVIATION SERVICES (υπηρεσίες MRO και αναβαθμίσεις ιπτάμενων μέσων). Οι δραστηριότητες του EFA GROUP ενισχύονται από την epicos.com, τη μοναδική διεθνώς Β2Β διαδικτυακή πύλη για τον χώρο της Αεροδιαστημικής, Άμυνας και Νέων Τεχνολογιών (ADHT) www.efagroup.eu 

Περισσότερες πληροφορίες στο www.scytalys.com ή μέσω e-mail στο  [email protected]

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV