Επτά υπουργοί Άμυνας επισκέφθηκαν την DEFEA 2021

Επτά υπουργοί Άμυνας και συγκεκριμένα της Ιταλίας, της Πορτογαλίας, της Σλοβενίας, της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, της Γεωργίας, της Βόρειας Μακεδονίας και της Κύπρου επισκέφθηκαν την DEFEA 2021, όπως επίσης και οι υφυπουργοί Αμύνης και Εξοπλισμών της Βρετανίας, της Αρμενίας και της Βουλγαρίας.

Ακόμα, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΑΕ, ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Αμύνης του Ιράκ, ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της Τσεχίας, ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρουάντα, ο Γενικός Διευθυντής του υπουργείου Αμύνης της Κύπρου και ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Εθνικής Φρουράς. 

Την έκθεση επισκέφθηκε, και στο περιθώριό της συναντήθηκε με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο, ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Ευρωπαϊκού Αμυντικού Οργανισμου (EDA), κ. Jiri Sedivy, καθώς και ο επικεφαλής της υπηρεσίας υποστήριξης και προμηθειών του ΝΑΤΟ (NSPA), κ. Patrick Fesquet.

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV