Ο Νίκος Πλακιάς παραχώρησε συνέντευξη σήμερα (03/04) στην εκπομπή «Πρωινό», αναφερόμενος μεταξύ άλλων και στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, δηλώνοντας ότι δεν θα επιτρέψει να γίνει “μπάχαλο” η δίκη για τα Τέμπη.

Ο κ. Πλακιάς ανέφερε ότι η κυρία Κωνσταντοπούλου, λόγω της συνεχούς ομιλίας της, ήταν ο λόγος που ζήτησε σιωπή για να ακουστούν τα ονόματα των θυμάτων.

«Είναι η δικηγόρος που μονοπωλεί το ενδιαφέρον γιατί παίρνει τον λόγο συνέχεια, ήταν ο λόγος που είπα ότι πρέπει να γίνει σιωπή για να ακουστούν τα ονόματα των παιδιών μου.

Αν δεν σηκωνόμουν η Κωνσταντοπούλου θα συνέχιζε», ανέφερε.

Διεμήνυσε μάλιστα ότι αν η διαδικασία με τους μάρτυρες συνεχιστεί έτσι, δεν θα επιτρέψει να επαναληφθεί η κατάσταση της δίκης για τα βίντεο.

Επιπλέον, ο κ. Πλακιάς δήλωσε ότι η Μαρία Καρυστιανού είναι για εκείνον πολιτικός και ότι δεν έχει επαφή μαζί της.

«Ξεκινώντας η δίκη μετρούσα στην αίθουσα ότι υπάρχουν τρία πολιτικά πρόσωπα και δεν ξέρω όταν τελειώσει πόσους πολιτικούς θα έχουμε εκεί μέσα. 

Εάν έρχεται ο καθένας είτε δικηγόρος είτε πραγματογνώμονας είτε συγγενής με γνώμονα την πολιτικοποίηση θα πω σε λάθος τόπο ήλθε», δήλωσε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ