Κ.Μητσοτάκης: Σκύλος-ρομπότ τον υποδέχθηκε θερμά στη Θεσσαλονίκη! – «Ακούει» στο όνομα «Κύων» (φώτο)
«Να τον πάρω μαζί μου στο Μαξίμου αργότερα», δήλωσε ο πρωθυπουργός
Ο ρομποτικός σκύλος του Ινστιτούτου Μεταφορών στη Θεσσαλονίκη επιφύλαξε μια ιδιαίτερα θερμή και πειθαρχημένη υποδοχή στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, σήμερα 24/3/2026.
Ο «Κύων» ανέμενε υπομονετικά την άφιξή του και, μόλις τον αντίκρισε, αντέδρασε όπως θα έκανε κάθε σκύλος: ξάπλωσε στο έδαφος και άφησε ένα χαρακτηριστικό γάβγισμα.
«Να τον πάρω μαζί μου στο Μαξίμου αργότερα», σχολίασε ο κ. Μητσοτάκης μόλις είδε τον ρομποτικό σκύλο. Την ίδια στιγμή, ακούστηκε κάποιος να λέει πως ο Κύων είναι ανώτερος από τον Πίνατ, τον σκύλο του πρωθυπουργού που ζει μαζί του στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον ίδιο να απαντά πως δεν είναι σίγουρος αν είναι καλύτερος, «αλλά προσπαθεί».
Στη συνέχεια, ο κ. Μητσοτάκης πέρασε στο εσωτερικό του Ινστιτούτου, όπου ενημερώθηκε για διάφορες σημαντικές λειτουργίες και εφαρμογές που σχετίζονται με την παρακολούθηση και τη βελτίωση της κυκλοφορίας στη Θεσσαλονίκη.