Βίντεο: Η στιγμή όπου καλάσνικοφ ρίχνουν κατά ριπάς σε αργή κίνηση

Ο ρωσικός όμιλος «Καλάσνικοφ», έδωσε στο «φως» της δημοσιότητας, ένα super slow motion βίντεο, στο οποίο απεικονίζεται η στιγμή που δύο καλάσνικοφ ρίχνουν κατά ριπάς.

Ο αισθητήρας της Phantom v2640 δεν χάνει την παραμικρή λεπτομέρεια, μιας και έχει δυνατότητα λήψης έως και 25.030 καρέ ανά δευτερόλεπτο!

Παρόλο που το βίντεο προοριζόταν για εσωτερική... κατανάλωση, το αποτέλεσμα ήταν τόσο εντυπωσιακό που η εταιρεία αποφάσισε να το ανεβάσει στο κανάλι της στο YouTube.

Στο βίντεο παρουσιάζεται ρίψη βολών από δύο καλάσνικοφ ενώ η κάμερα καταγράφει με εντυπωσιακές λεπτομέρειες όλη τη λειτουργία τους. Μάλιστα, για καλύτερη απεικόνιση, μερικές εικόνες γυρίστηκαν με ένα μερικώς αποσυναρμολογημένο όπλο ώστε να φανούν όλα τα εσωτερικά χαρακτηριστικά του.

 

 

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV