Ακυρώθηκαν οι παρελάσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου σε Ηράκλειο, Χανιά και Ρέθυμνο
Λόγω της κακοκαιρίας την Κρήτη
Λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει την Κρήτη, ακυρώθηκαν οι παρελάσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου σε Ηράκλειο, Χανιά και Ρέθυμνο.
Η πρόγνωση για επιδείνωση των καιρικών συνθηκών επιβεβαιώθηκε, με αποτέλεσμα την ακύρωση της παρέλασης στο Ηράκλειο για την 25η Μαρτίου.
Η ανακοίνωση από την Αντιπεριφέρεια Ηρακλείου
«Όπως αποφασίστηκε και σε συνέχεια του χθεσινού δελτίου τύπου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και για λόγους ασφάλειας και προστασίας των συμμετεχόντων, ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ η σημερινή μαθητική-στρατιωτική παρέλαση στο Ηράκλειο για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.
Ωστόσο, κανονικά θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με το πρόγραμμα, η Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγ. Τίτου στις 10:45 π.μ. και η κατάθεση στεφάνων στο Άγαλμα του Άγνωστου Στρατιώτη στις 11:30 π.μ».
Επίσης, έχουν ακυρωθεί οι παρελάσεις στο Ρέθυμνο και στα Χανιά.