Συνελήφθη 60χρονος γιατρός ιδιωτικής παιδικής κατασκήνωσης στην περιοχή των Χανίων, με τις κατηγορίες ασέλγειας εις βάρος ανήλικης.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι γονείς την Παρασκευή (25/07) ανέφεραν στην Αστυνομία, ότι ο γιατρός της παιδικής κατασκήνωσης στο Ακρωτήρι Χανίων (δεν πρόκειται για εκείνη που είναι στην περιοχή του Σταυρού) προέβη σε ασελγείς πράξεις στη 14χρονη κόρη τους.

Αστυνομικοί μετά από προκαταρκτική έρευνα και διασταύρωση στοιχείων, το πρωί της Τρίτης (29/07) συνέλαβαν τον 60χρονο γιατρό ο οποίος – σύμφωνα με πληροφορίες – φέρει την ειδικότητα του γυναικολόγου.

Πάντως, οι αστυνομικές Αρχές αναμένεται να «ξεσκονίσουν» κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές που χρησιμοποιούσε ο γιατρός ερευνώντας και το αν υπήρξαν και άλλα ανάλογα περιστατικά σε ανήλικα παιδιά στην κατασκήνωση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ