Ο τρόπος με τον οποίο διακινούνταν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης σε περιοχές της Αχαΐας από έναν 30χρονο παράνομο μετανάστη για να μην δίνει στόχο, έφτασε στα αυτιά των αστυνομικών της Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας που άρχισαν να τον αναζητούν και διαπίστωσαν ότι κατοικούσε σε ένα παράπηγμα στα Σαγαίικα.

Ο αλλοδαπός αιφνιδιάστηκε όταν οι αστυνομικοί εμφανίστηκαν ξαφνικά στην πόρτα του για να κάνουν έρευνα και δεν πρόλαβε να ξεφορτωθεί το παράνομο εμπόρευμά του. Εκτός από δυο συσκευασίες που περιείχαν φυτικά αποσπάσματα κάνναβης συνολικού βάρους 328 γραμμαρίων, βρέθηκαν στο παράπηγμα τρία σπιρτόκουτα με δόσεις κάνναβης βάρους πέντε γραμμαρίων τα οποία είχε ετοιμάσει για πώληση.

Μαζί με τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν 600 ευρώ που είχε βγάλει από τις πωλήσεις ο 30χρονος, ο οποίος διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν παράνομα στην Ελλάδα, χωρίς αυτό βέβαια να έχει κάποια άλλη επίπτωση, καθώς δεν πρόκειται να απελαθεί.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ