Κοζάνη: Τετραμελής συμμορία «χτύπησε» αποθήκη τροφίμων – Σε εξέλιξη ο εντοπισμός τους
Νόμιζε ότι είχε να κάνει με πελάτες και δεν ήξερε ποιον να εξυπηρετήσει πρώτον ο ιδιοκτήτης μιας αποθήκης τροφίμων σε μια περιοχή της Κοζάνης. Όταν κατάλαβε ότι ο σκοπός τους δεν ήταν να κάνουν τα ψώνια τους, αλλά να τον ξαφρίσουν, ήταν αργά.
Οι τέσσερις «πελάτες» φρόντισαν να κρατήσουν απασχολημένο τον 50χρονο καταστηματάρχη, ώσπου κάποιος από αυτούς να βρει την ευκαιρία να βάλει «χέρι» στο ταμείο. Έτσι, κατάφεραν να του αρπάξουν 1.400 ευρώ και να εξαφανιστούν. Ο ιδιοκτήτης της αποθήκης αντιλήφθηκε αργότερα το πρωί της Πέμπτης ότι τα χρήματα είχαν κάνει φτερά και έκανε καταγγελία στην Ασφάλεια.
Οι αστυνομικοί εξιχνίασαν άμεσα την υπόθεση και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος δυο Ελλήνων, ενός 62χρονου άνδρα και μιας 53χρονης γυναίκας, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης. Ωστόσο, δεν μπόρεσαν να τους εντοπίσουν και συνεχίζουν τις έρευνες και την προανάκριση για να ταυτοποιηθούν και οι συνεργοί τους.