Σάκους 88 κιλών χασίς έκρυβαν δύο Αλβανοί στη Θεσπρωτία
Έκαναν τους… ανήξερους οι δύο Αλβανοί που εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης ενώ επιτηρούσαν μια δασική έκταση στην περιοχή του Αναβρυτού στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας, αλλά η συμπεριφορά τους έδειχνε πως ήταν διακινητές ναρκωτικών.
Αφού οι δύο αλλοδαποί ηλικίας 34 και 30 χρόνων ακινητοποιήθηκαν, οι αστυνομικοί ερεύνησαν το δάσος και σε άργησαν να εντοπίσουν την «καβάντζα» στην οποία είχαν κρυμμένη τη μεγάλη ποσότητα χασίς που είχαν εισάγει στη χώρα περνώντας από μια αφύλακτη διάβαση της ελληνοαλβανικής μεθορίου.
Στο σημείο βρέθηκαν τέσσερις σάκοι μέσα στους οποίους υπήρχαν 59 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 87 κιλών και 653 γραμμαρίων οι οποίοι κατασχέθηκαν. Οι αλλοδαποί, που δεν είχαν νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας κατηγορούμενοι για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση και για παράνομη είσοδο στη χώρα.