Ο 20χρονος Θεόδωρος Γαλαζούλας είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του στα Γλυκά Νερά στις 8  Μαΐου 2016 και είχε εντοπιστεί νεκρός στις 14 Μαΐου

Στην προσαγωγή ενός 22χρονου άνδρα, ως ύποπτου για τη δολοφονία του 20χρονου φοιτητή των ΤΕΙ Αθήνας, Θεόδωρου Γαλαζούλα, στην Πεντέλη προχώρησε η αστυνομία.

Η έρευνα της υπόθεσης διήρκεσε αρκετούς μήνες. Από τις καταθέσεις φέρεται να προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 22χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε στην ασφάλεια προκειμένου να υποβληθεί στη βάσανο της ανάκρισης. 

Ο 20χρονος είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του στα Γλυκά Νερά στις 8  Μαΐου 2016 και είχε εντοπιστεί νεκρός στις 14 Μαΐου, στη δασική έκταση της Πεντέλης.

Το θύμα είχε δεχθεί σφαίρες και πιθανότατα είχε μεταφερθεί στο σημείο που εντοπίστηκε από μακρινή απόσταση.

Η Αστυνομία είχε σχηματίσει έναν κύκλο τεσσάρων υπόπτων μέσα από την ανάλυση των εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων και μηνυμάτων του θύματος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ