«Είναι το σπλάχνο μου – Δεν έχω κάνει όλα όσα με κατηγορούν» δηλώνει η μητέρα του Κ. Πολύζου
«Όσα χρόνια και να περάσουν ο πόνος θα είναι ο ίδιος», είναι τα λόγια με τα οποία ξεκίνησε την απολογία της η μητέρα του Κωστή Πολύζου που κατηγορείται για το φόνο του παιδιού της.
Στη συνέχεια η Δέσποινα Κουτσέγκου αναφέρθηκε στην εξοχική τους κατοικία στη Χαλκιδική, λέγοντας πως η αγορά αυτή ήταν ιδέα του Κωστή και πως έφτιαχνε το μέλλον του. Αμέσως μετά ο πρόεδρος την ρώτησε για την αγορά του αυτοκινήτου:
«Αγοράσατε το αυτοκίνητο 25.000 ευρώ και το πουλήσατε πολύ σύντομα και πολύ χαμηλή τιμή σε σχέση με αυτή που το αγοράσατε. Για ποιο λόγο; Γνωρίζετε ότι βρέθηκε κηλίδα αίματος στο αμάξι;».
Η Δέσποινα Κουτσέγκου:
Η μητέρα του Κωστή Πολύζου απάντησε: «Όχι δεν έχω καθόλου άποψη. Δεν έχω διαπράξει όλα όσα με κατηγορούν. Είναι το σπλάχνο μου, το καμάρι μου, το κουβάλησα 9 μήνες στην κοιλιά μου. Είναι το καλύτερο παιδί του κόσμου»,
συμπλήρωσε και απάντησε στην ερώτηση σχετικά με τον λόγο που δεν πήγε στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα: «Μου το απαγόρευσε η Αστυνομία. Ήθελα να πάω και δεν με άφηναν από την Ασφάλεια Κοζάνης».
Πηγή: kozanilife