Τα 49 ναρκωτικά χάπια που είχαν στην κατοχή τους χωρίς να διαθέτουν την απαραίτητη ιατρική συνταγή, φαίνεται πως δεν ήταν αρκετά σε δυο νεαρούς χρήστες οι οποίοι σκέφτηκαν να αγοράσουν κι άλλα με δική τους… συνταγογράφηση, χρησιμοποιώντας κλεμμένο συνταγολόγιο!

Έτσι, οι δυο Έλληνες ηλικίας 19 και 29 χρόνων τρύπωσαν σε ένα ιατρείο στην Κεφαλονιά και άρπαξαν την σφραγίδα του γιατρού και ένα συνταγολόγιο!

Αμέσως μετά, το έβαλαν στα πόδια αλλά η υπάλληλος του ιατρείου ειδοποίησε την Αστυνομία και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες από άνδρες των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ και Ο.Π.Κ.Ε..

Οι δράστες εντοπίστηκαν μέσα σε λίγα λεπτά και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλονιάς, ενώ τα κλοπιμαία που κατασχέθηκαν μαζί με τα χάπια τα οποία είχαν πάνω τους, επιστράφηκαν στο ιατρείο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ