Η στιγμή που διασώστες ανέσυραν ζωντανό ένα κοριτσάκι από τα συντρίμμια του σπιτιού του – Στους 60 ανέβηκαν οι νεκροί (vid)
Συγκλονίζουν οι εικόνες που φτάνουν από την κεντρική Ιταλία, την οποία συγκλόνισε σεισμός μεγέθους 6,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Τη στιγμή που τα σωστικά συνεργεία προσπαθούν να εντοπίσουν ζωντανούς τους δεκάδες εγκλωβισμένων που παραμένων κάτω από τα συντρίμμια, ένα βίντεο κυκλοφόρησε με τη διάσωση ενός μικρού παιδιού, δίνοντας ελπίδα στους κατοίκους για περισσότερους επιζώντες.
Το κοριτσάκι από το Αματρίτσε φαίνεται να μεταφέρεται ζωντανό από τους διασώστες για να δεχθεί τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό προσωπικό που βρίσκεται στο σημείο. Εν τω μεταξύ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι νεκροί έχουν φτάσει τους 60 και 150 οι αγνοούμενοι.