Μακάβριο εύρημα αργά το απόγευμα της Τετάρτης στο Μαρούσι, καθώς οι άνδρες της αστυνομίας εντόπισαν ένα πτώμα σε προχωρημένη σήψη, στο 3ο υπόγειο πάρκινγκ γνωστού σούπερ μάρκετ, στην οδό Χατζηαντωνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το εν λόγω πάρκινγκ χρησιμοποιείται από διευθυντικά στελέχη του σούπερ μάρκετ. Ένα εξ αυτών, πηγαίνοντας να πάρει το αυτοκίνητό του, διαπίστωσε μια δυσάρεστη οσμή και κάλεσε την αστυνομία,οι άνδρες της οποίας ερεύνησαν το χώρο και εντόπισαν τη σορό, που ανήκει σε γυναίκα.

Το πτώμα ανήκει στην 69χρονη Ελευθερία Αγραφιώτου, η οποία είχε εξαφανιστεί από το πρωί της Πέμπτης 21 Απριλίου. Για τον εντοπισμό της άτυχης γυναίκας είχε υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση από τις Αρχές, ενώ και η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη είχε αφιερώσει δύο επεισόδια στην αναζήτησή της.

Οι συγγενείς, που είχαν δηλώσει την εξαφάνιση των πρώην διευθύντριας της Αγροτικής Ασφαλιστικής, φοβούνταν ότι είχε πέσει θύμα κακοποιών, επειδή ήταν ευκατάστατη.

Οι Αρχές εξετάζουν εάν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή αυτοκτονία.

Το γκαράζ όπου βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη το πτώμα της άτυχης Ελευθερίας Αγραφιώτου

Αποσπάσματα από την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη για την εξαφάνιση της Ελευθερίας Αγραφιώτου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ