Άνδρας απειλεί με όπλο από την ταράτσα του σπιτιού του.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ, ύστερα από αναγγελία για άτομο που φέρει όπλο και πυροβολεί στον αέρα.

Συγκεκριμένα περίπου στις 20:25 το απόγευμα του Σαββάτου (10/10/2015) ένας άνδρας κρατώνατας όπλο βγήκε στο μπαλκόνι του διαμέρισματός του και πυροβόλησε μία φορά στον αέρα.

Στο σημείο έχει μεταβεί ειδικός διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να πείσει τον άντρα να παραδοθεί, ενώ σε κάλυψη βρίσκονται επιτόπου πληρώματα της ΕΛ.ΑΣ τα οποία επιτηρούν από απόσταση τον οπλοφορο ανδρα, ενώ έχουν αφιχθεί στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και σταθμός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο άνδρας φέρεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα.

Οι αστυνομικοί έδωσαν εντολή να σβήσουν τα φώτα στο δρόμο, μπροστά από το σπίτι του ένοπολου άνδρα για να μην έχει ορατότητα, ενώ έχουν απαγορεύσει την κυκλοφορία ακόμη και στα γύρω στενά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας, περίπου 40 ετών, πριν από 10 ημέρες είχε επιχειρήσει να βάλει φωτιά στο σπίτι του και τον έσωσε ένας γείτονας που ειδοποίησε εγκαίρως την Πυροσβεστική.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ