Με τους αριθμούς να έχουν χάσει πλέον τη σημασία τους, στη χώρα της μόνιμης αφασίας τα στοιχεία για τις παράνομες εισόδους αλλοδαπών στην Ελλάδα προκαλούν ίλιγγο, όχι στους Έλληνες καθώς ουδείς ασχολείται πλην ελαχίστων, αλλά στην ίδια την Ευρώπη.

Με την πολιτική των ανοικτών συνόρων, μια χώρα που γερνά και με αριθμό ρεκόρ στις εκτρώσεις (200.000 το χρόνο) έχει δεχτεί από τις αρχές του έτους χωρίς να προβάλει καμία πολιτική αποτροπής, 310.000 αλλοδαπούς κατά την συντριπτική τους πλειοψηφία μουσουλμανικού θρησκεύματος.

Τα ξένα ΜΜΕ και η κοινή γνώμη με δέος παρακολουθούν  και σχολιάζουν το πρωτοφανές αυτό κύμα εισόδου (που πριν από λίγα χρόνια θα φάνταζε ως κακόγουστο αστείο) εκτός από την ελληνική κοινή γνώμη που σαν υπνωτισμένη έχει σπάσει κάθε παγκόσμιο ρεκόρ στον δείκτη της… ανεκτικότητας, εάν υπήρχε τέτοιος.  

Σύμφωνα με τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης από τη Γενεύη. 432.761 παράνομοι μετανάστες έχουν διαπλεύσει μέχρι σήμερα τη Μεσόγειο από τις αρχές του 2014,  με κύρια πύλη εισόδου, την Ελλάδα από την οποία πέρασαν σχεδόν 310 χιλιάδες άνθρωποι μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου!

Οι συνήγοροι του φαινομένου αυτού, που λίγο διαφέρει με εισβολή, και οι ενορχηστρωτές του αφελληνισμού της χώρας λένε πως όλοι τους θέλουν να πάνε στην Ευρώπη, ή απλά εξαφανίζονται.

 Η αλήθεια είναι πως ένας ελάχιστος αριθμός από αυτούς θα καταφέρει να πάει στην Ευρώπη, και να μείνει, που σε καμία περίπτωση δε θα ξεπερνά τις 100.000. Οι υπόλοιποι μοιραία θα παγιδευτούν  εδώ για να προστεθούν στα τουλάχιστον 2 εκατ. λαθρομεταναστών (στην πραγματικότητα ουδείς γνωρίζει τον ακριβή αριθμό) που έχουν έρθει από τις αρχές του 2000.

Η Ισπανία η οποία θεωρείται χώρα με αίσθηση εθνικής κυριαρχίας έφτασαν μόνο 2.748 αλλοδαποί και στην Μάλτα 100! Βέβαια το κύριο βάρος έχει πέσει στην Ιταλία στην οποία εισήλθαν 121.139 αλλοδαποί αλλά η Ιταλία είναι μια χώρα 60 εκατ. κατοίκων!

Η χώρα “όπου ανθρεί η φαιδρά πορτοκαλέα”, οδεύει ταχύτατα προς τον δημογραφικό και εθνολογικό αφανισμό της, αλλά το θέμα δεν φαίνεται  να απασχολεί ιδιαίτερα κανένα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ