Στις έξι το πρωί έφυγε από τις φυλακές της Κέρκυρας, όπου μεταφέρθηκε την περασμένη Τετάρτη, ο Βούλγαρος παιδοκτόνος, Στάνισλαβ (Σάββας) Μπαργκαρντζίεφ.

Η μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού έγινε λίγο μετά τις 15:30 κάτω από ισχυρά μέτρα ασφαλείας. Ωστόσο ο 27χρονος δεν μπήκε στο κτίριο των φυλακών, και έπειτα από μισή ώρα αναμονή, ισχυρή αστυνομική δύναμη τον παρέλαβε προκειμένου να τον μεταφέρει προς άγνωστη -προς το παρόν- κατεύθυνση. 

Ο δολοφόνος της μικρής Άννυ, μεταφέρθηκε στην Αθήνα, καθώς αύριο, Τρίτη, θα δικαστεί για υπόθεση κατοχής και χρήσης ναρκωτικών στην Ευελπίδων.

Σύμφωνα με πηγές, ο Βούλγαρος παιδοκτόνος, θα κρατείται μόνος, κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας και με συνεχή παρακολούθηση, καθώς οι Αρχές φοβούνται για τη σωματική του ακεραιότητα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ