Ελέυθεροι με περιορισμούς είναι έξι από τους 15 συλληφθέντες του κυκλώματος των εκβιαστών.

Πριν λίγο ολοκληρώθηκε η απολογία της ομάδας των έξι κατηγορουμένων που μετήχθησαν σήμερα για να λογοδοτήσουν. 

Ειδικότερα, ελεύθερη με εγγύηση ύψους 50.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα αφέθηκε, μετά την απολογία της, η πρώην σύζυγος του Παναγιώτη Βλαστού, Ιωάννα Χήρα, η οποία αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων πως τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι της ήταν από την πώληση ακινήτου του Παν. Βλαστού.

Ελεύθεροι αφέθηκαν και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι -και συγκεκριμένα οι: Ευστάθιος Πανάγου, που αντιμετωπίζει κατηγορία για παράβαση του νόμου περί όπλων, Σαΐντ Αφσαργιαν, που κατηγορείται για εκρήξεις, Γεώργιος Βερεσές, που κατηγορείται ως μέλος της εγκληματικής οργάνωσης, καθώς και οι γονείς του Γιάννη Σκαφτούρου.

Σε όλους επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα δύο φορές το μήνα. 

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ