Ένταση στην Στουρνάρη μετά τη λήξη φοιτητικής πορείας

Ένταση στην οδό Στουρνάρη, κοντά στο Πολυτεχνείο σημειώθηκε λίγο μετά της 8 το βράδυ, μεταξύ νεαρών και ΜΑΤ.
Είχε προηγηθεί η φοιτητική πορεία από τα Προπύλαια του Πανεπιστημίου προς τη Βουλή που πραγματοποίησαν το απόγευμα φοιτητικοί σύλλογοι και πολιτικές οργανώσεις εκφράζοντας τη διαμαρτυρία τους για το «κλείσιμο των πανεπιστημιακών σχολών» και τη «χρήση βίας από την αστυνομία».
Μικροένταση σημειώθηκε όταν η πορεία πέρασε έξω από τη Νομική, όπου νεαροί πέταξαν αντικείμενα και άνδρες των ΜΑΤ απάντησαν με τη ρίψη βομβίδας κρότου λάμψης.
Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η απογευματινή πορεία είχε χαρακτήρα «απάντησης» στα όσα έγιναν το πρωί, έξω από τη Νομική Σχολή Αθηνών, με τα επεισόδια μεταξύ φοιτητών και αστυνομικών δυνάμεων.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr