Εκατοντάδες πακέτα λαθραίων τσιγάρων κατασχέθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού.

Ειδικότερα, κατά τη διενέργεια ελέγχου με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., συνελήφθη ένας 48χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε., διότι διαπιστώθηκε πως μετέφερε κρυμμένα στο ντεπόζιτο του εν λόγω οχήματος 623 πακέτα λαθραίων τσιγάρων διαφόρων επωνυμιών, για τα οποία δεν διέθετε νόμιμα παραστατικά κατοχής και διακίνησης και τα οποία σκόπευε να μεταφέρει παράνομα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν το συγκεκριμένο Ι.Χ.Ε. καθώς και το λαθραίο εμπόρευμα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ