Οι πράκτορες της Διεθνούς Αμνηστείας εξέδωσαν συκοφαντική “έκθεση” κατά της Αστυνομίας

H γνωστή και μη εξαιρετέα Διεθνής Αμνηστεία όργανο της Νέας Τάξης Πραγμάτων και αποδεδειγμένα χρηματοδοτούμενη από ισλαμιστές και πάσης φύσεως πολιτικά ανώμαλα άτομα (διαβάστε σχετικά εδώ) εξέδωσε μία ακόμα έκθεση που μόνο κάποιοι ανθέλληνες ή εγχώριοι πράτκορές τους θα μπορούσαν να δώσουν βάση.
Συγκεκριμένα μιλάει για “παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την Ελληνική Αστυνομία” στην έκθεση με τίτλο «Κράτος εν κράτει: Κουλτούρα κακομεταχείρισης και ατιμωρησίας στην ελληνική αστυνομία».
Στην έκθεση τονίζεται ότι «τα τελευταία τρία χρόνια έχει σημειωθεί δραματική αύξηση των επιθέσεων μίσους εναντίον προσφύγων και μεταναστών. Εγκλήματα μίσους έχουν καταγραφεί και κατά της κοινότητας των Ρομά (!) και της κοινότητας των λαθρομεταναστών»!
Και οι αστυνομικοί «σύμφωνα με ισχυρισμούς, έχουν αποτύχει να εμποδίσουν τέτοιες επιθέσεις ή να διερευνήσουν το κίνητρο μίσους που κρύβεται πίσω από τις επιθέσεις».
«Η έρευνά μας δείχνει ότι η αποτυχία στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής αποτελεί μόνο την κορυφή του παγόβουνου. Ο παγιωμένος ρατσισμός, η χρήση υπερβολικής βίας και η βαθιά ριζωμένη κουλτούρα ατιμωρησίας αποτελούν μάστιγα για την ελληνική αστυνομία. Διαδοχικές ελληνικές κυβερνήσεις έχουν αποτύχει μέχρι στιγμής να αναγνωρίσουν -και πόσω μάλλον να αντιμετωπίσουν- τις παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων από αστυνομικούς και τη συνεχιζόμενη ατιμωρησία», δήλωσε η Τζεζέρκα Τιγκάνι, αναπληρώτρια διευθύντρια του Προγράμματος της Διεθνούς Αμνηστίας για την Ευρώπη και την Κεντρική Ασία.
Για τη δολοφονία Φύσσα, η Διεθνής Αμνηστία υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ότι, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, «οκτώ αστυνομικοί, μέλη της Δίκυκλης Ομάδας Αστυνόμευσης ΔΙΑΣ, ήταν ήδη παρόντες όταν ο Παύλος Φύσσας και οι φίλοι του περικυκλώθηκαν από μέλη της ακροδεξιάς, αλλά ότι δεν παρενέβησαν όταν ο Παύλος κυνηγήθηκε από ορισμένους από αυτούς και στη συνέχεια μαχαιρώθηκε από τον Γιώργο Ρουπακιά». ¨ολα ψεύδη φυσικά, αλλά τι να περιμένει κανείς από ανθελληνικά σκουπίδια που χαϊδεύονται από τους εγχώριους ” τοπικούς άρχοντες” τύπου Καμίνη και Μπουτάρη;
Επίσης, σημειώνει ότι «την επόμενη μέρα δυνάμεις των ΜΑΤ διασκόρπισαν διαδηλωτές, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, χρησιμοποιώντας χημικά και κλομπ»!
Για τη δολοφονία του Πακιστανού Σ. Λουκμάν από δύο Έλληνες τον Ιανουάριο του 2013, την οποία κατατάσσει στα «εγκλήματα μίσους», η έκθεση αναφέρει: «η αστυνομία και οι εισαγγελείς δεν έλαβαν υπόψη τους το πιθανό ρατσιστικό κίνητρο, το οποίο φέρεται να βρισκόταν πίσω από την επίθεση αυτή. Η δολοφονία του Σ. Λουκμάν φέρεται να είχε πολλά κοινά στοιχεία με οργανωμένες επιθέσεις με ρατσιστικά κίνητρα μιας «ομάδας κρούσης», η οποία έχει στενούς δεσμούς με την Χρυσή Αυγή. Η δίκη τους αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη».
Ενώ ακι οι δύο συλληφθέντες ενώ παραδέχονται το έγκλημα απορρίπτουν οποιαδήποτε σχέση με την Χρυσή Αυγή προφανώς δεν έχει καμία σημασία για τα πρακτοράκια της Διεθνούς Αμνηστείας…
Για ό,τι συνέβη τον Σεπτέμβριο του 2013 όταν κάμερα κατέγραψε μια Ελληνίδα να κλωτσάει ένα κορίτσι Ρομά, το οποίο έπαιζε ακορντεόν σε έναν πεζόδρομο κάτω από την Ακρόπολη, στην Αθήνα» η έκθεση αναφέρει: «Η αστυνομία ξεκίνησε να διερευνά το περιστατικό και το κίνητρο μίσους, μόνο μετά από πιέσεις της μη κυβερνητικής οργάνωσης, Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι».
Για το θάνατο του Ιλία Καρέλι σημειώνεται: «Στα τέλη Μαρτίου 2014 ένας κρατούμενος βρέθηκε νεκρός στην απομόνωση στις Φυλακές Νιγρίτας λίγο μετά τη μεταφορά του εκεί. Σύμφωνα με αναφορές, η αυτοψία αποκάλυψε ότι είχε κακοποιηθεί περισσότερες από μία φορές. Ασκήθηκαν διώξεις, μεταξύ άλλων, και για βασανιστήρια, κατά σωφρονιστικών υπαλλήλων, στις φυλακές Νιγρίτας αλλά και κατά παντός υπευθύνου στις Φυλακές Μαλανδρίνου, από όπου είχε μεταφερθεί».
Το ότι ο Αλβανός είχε σκοτώσει 3 ανθρώπους (ένα ζευγάρι που το λήστεψε επίσης και τον δεσμοφύλακα) δεν αναφέρει τίποτα η έκθεση…
Οι λεγόμενες “οργανώσεις υπεράσπισης των ανθρωπίνων διακιωμάτων”, αποδεδειγμάνα συνεργάζονται με αυτούς που τα καταπατούν, και συμμετέχουν στην προώθηση ανθρώπων στην προσφυγιά, οι οποίοι για να σωθούν καταφεύγουν σε χώρες όπως οι δικές μας, με αποτέλεσμα την κατάρρευση των κοινωνικών δομών.
Στη συνέχεια οι οργανώσεις αυτές καταφεύγουν στην εργολαβική “φίμωση” όσων λένε τα αυτονόητα για την προστασία των χωρών τους χαρακτηρίζοντάς τους “ρατσιστές”, και κάνουν πλύση εγκεφάλου μαζί με τα εγχώρια ΜΜΕ δημιουργώντας τύψεις στους πολίτες, που τολμούν και δυσανασχετουν, επειδή η χώρα τους έχει αλλαξει χέρια.
Δηλαδή πρώτα βοηθούν κάποιους να διαλύσουν, χώρες ανά την υφήλιο, και τα “καραβάνια” των δυστυχισμένων να τα κατευθύνουν σε χώρες σαν την δική μας για να κάνουν με το “έτσι θέλω” πολυπολιτισμικές κοινωνίες. Στη συνέχεια ξεκινάει η προπαγάνδα για την αποδοχή της νέας κατάστασης.
Σε όλα τα στάδια αυτού του μετασχηματισμού, συμμετέχουν οι Amnesty International και Human Rights Watch, οι ίδιες που κάνουν “παρέα” με χρηματοδότες της Αλ Καίντα. Και μετά εάν καποιος πει ότι αυτό είναι σχεδιασμός της Νέας Τάξης Πραγμάτων, (μαζί και ο ρόλος της Αλ Κάιντα) θα τον πουν “συνωμοσιολόγο”.
Τμήμ ειδήσεων defencebet.gr