Συγγενής μετέφερε τον Ξηρό στην Αθήνα
ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΞΗΡΟΥ

Από την Χαλκιδική στη Θεσσαλονίκη και από εκεί στην Αθήνα μεταφέρθηκε την περασμένη Κυριακή από συγγενικό του πρόσωπο ο Χριστόδουλος Ξηρός, σύμφωνα με νεότερα στοιχεία της αστυνομίας.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο καταδικασμένος για συμμετοχή στη «17Ν» ζήτησε από το εν λόγω συγγενή του να τον μεταφέρει στην Αθήνα, λέγοντάς του ότι επρόκειτο να συναντηθεί με την αδερφή του και φίλους του και στη συνέχεια θα μετέβαινε μόνος του στις φυλακές.
Ο συγγενής του Χριστόδουλου Ξηρού παραδέχτηκε ότι τον μετέφερε έως την πρωτεύουσα και τον άφησε κάπου στο κέντρο, ισχυριζόμενος ότι αφενός δεν ήξερε τις προθέσεις του να διαφύγει και αφετέρου δεν γνώριζε ότι έπρεπε παραμείνει στη Χαλκιδική καθ’ όλη τη διάρκεια της αδείας του.
Ο ίδιος επέστρεψε, όπως είπε, αργότερα στη Χαλκιδική.
Οι αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό του Χριστόδουλου Ξηρού, ενώ εξετάζουν και οπτικό υλικό που έχουν εξασφαλίσει από κάμερες ασφαλείας σε σταθμούς διοδίων.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr