Έρευνες πραγματοποιούν οι αρχές για τον εντοπισμό αλλοδαπού «πρόσφυγα» που τραυμάτισε με μαχαίρι έναν 20χρονο στον καταυλισμό μεταναστών στη Ριτσώνα και στη συνέχεια να τράπηκε σε φυγή.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (20/02), προκαλώντας… αναστάτωση στους διαμένοντες της «δομής» και κινητοποίηση των αρμόδιων υπηρεσιών. Σύμφωνα με πληροφορίες του permissos, δύο αλλοδαποί, που κατάγονται από την ίδια αλλά άγνωστη ακόμη χώρα, ενεπλάκησαν σε έντονο διαπληκτισμό, ο οποίος κατέληξε σε βίαιη συμπλοκή.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, ο ένας από τους δύο φέρεται να επιτέθηκε στον 20χρονο με αιχμηρό αντικείμενο, τραυματίζοντάς τον στην κοιλιακή χώρα. Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο μετέφερε τον τραυματία στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου και νοσηλεύεται. Σύμφωνα με ιατρικές πηγές, η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σταθερή και δεν διατρέχει κίνδυνο.

Οι αστυνομικές Aρχές συνεχίζουν τις αναζητήσεις στην γύρω περιοχή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ