Β.Πούτιν: Aστιεύτηκε για το πουλόβερ που φόρεσε ο Σ.Λαβρόφ με την επιγραφή «ΕΣΣΔ» – «Είναι ιμπεριαλιστής»
Η συνομιλία του Ρώσου προέδρου με τον Αμερικανό ΥΠΕΞ Μ.Ρούμπιο

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν αστειεύτηκε με αφορμή το πουλόβερ που φορούσε ο Σεργκέι Λαβρόφ, όταν πέταξε στην Αλάσκα για να συναντήσει τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ το οποίο έφερε την επιγραφή «ΕΣΣΔ».
Ο Ρώσος πρόεδρος αποκάλεσε χαριτολογώντας τον υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας, «ιμπεριαλιστή».
Στις 17 Αυγούστου, ο δημοσιογράφος Πάβελ Ζαρούμπιν δημοσίευσε ένα βίντεο με τον διάλογο ανάμεσα στον Βλαντίμιρ Πούτιν και τον Μάρκο Ρούμπιο.
Πριν από την έναρξη των συνομιλιών, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάρκο Ρούμπιο σχολίασε το πουλόβερ που φορούσε ο Σ.Λαβρόφ, λέγοντας πως του αρέσει πολύ.
«Είναι αυτό ένας υπαινιγμός; Θα σου το δώσει», απάντησε ο Β.Πούτιν, με τα μέλη της αντιπροσωπείας να ξεσπούν σε γέλια μαζί με τους προέδρους.
«Είναι ιμπεριαλιστής», αστειεύτηκε ο Β.Πούτιν.