Το ανέκδοτο για μουσουλμάνους του Β.Πούτιν και τα γέλια του πρωθυπουργού της Μαλαισίας (βίντεο)
Ο Ρώσος πρόεδρος είχε διάθεση για χιούμορ

Ένα 24ωρο πριν τη διεξαγωγή των προγραμματισμένων συνομιλιών Ουκρανίας – Ρωσίας στην Κωνσταντινούπολη, ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, είχε συνομιλίες στο Κρεμλίνο με τον πρωθυπουργό της Μαλαισίας, Ανουάρ Ιμπραΐμ, ο οποίος βρίσκεται στη Μόσχα για επίσημη επίσκεψη.
Την ώρα που όλος ο πλανήτης περιμένει ανακοίνωση από το Κρεμλίνο σχετικά με την παρουσία ή όχι του Ρώσου Πρόεδρου στις ειρηνευτικές συνομιλίες και ενώ έγινε γνωστό από ρωσικά ΜΜΕ πως στην τουρκική μεγαλούπολη δεν θα ταξιδέψει ο ΥΠΕΞ, Σεργκεί Λαβρόφ, ο φακός κατέγραψε τη στιγμή που ο Πούτιν αστειεύτηκε με τον Ιμπραΐμ, στο περιθώριο της συνάντησής τους.
Το ανέκδοτο του Πούτιν στον Ιμπραΐμ
Σύμφωνα με το RΤ, ο Πούτιν είπε απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό της Μαλαισίας: «Εδώ στέκονται τρεις θρόνοι, ένας για τον Τσάρο, ο δεύτερος θρόνος είναι για τη σύζυγό του, την Τσαρίνα. Και ο τρίτος θρόνος. Για ποιον νομίζετε ότι είναι;».
«Για τη δεύτερη σύζυγο», τού είπε ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας.
«Απάντηση ενός αληθινού μουσουλμάνου!», απάντησε ο Βλάντιμιρ Πούτιν.
🤔Can You Solve Putin’s Riddle?
During a tour of the Grand Kremlin Palace, Putin asked the Malaysian prime minister who the third throne was for, since the first two belonged to the Tsar and Tsaritsa.
The prime minister’s answer amused everyone, including Putin 😁 pic.twitter.com/NkTPUyseOB
— Sputnik Africa (@sputnik_africa) May 14, 2025
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Κρεμλίνου, οι δύο ηγέτες συζήτησαν βασικά ζητήματα της διμερούς πολιτικής, εμπορικής και οικονομικής συνεργασίας, περιέγραψαν μέτρα για την περαιτέρω ανάπτυξη της αλληλεπίδρασης Ρωσίας-Μαλαισίας και αντάλλαξαν απόψεις για τρέχοντα διεθνή και περιφερειακά ζητήματα.