Οι IDF φαίνεται πως «κλείδωσαν» τον επόμενο μεγάλο στόχο τους, όπως αναφέρουν ΜΜΕ του Ισραήλ.

Kατά τις ίδιες πηγές, ο επικεφαλής του ιρανικού σιιτικού κλήρου, Νασέρ Μακαρέμ Σιραζί έχει τεθεί ως ο No1 στόχος εξόντωσης.

Οι πρόσφατες δηλώσεις του κορυφαίου θρησκευτικού αξιωματούχου περί ανάγκης για άμεση εκλογή ανώτατου ηγέτη στο Ιράν, όπως επίσης και η κήρυξη Τζιχάντ κατά του Ισραήλ και των ΗΠΑ, φαίνεται πως δεν πέρασαν απαρατήρητες.

Παράλληλα, πηγή με σημαντικό αξίωμα στον ισραηλινό Στρατό ανέφερε στο Arabnews – υπό το καθεστώς ανωνυμίας – ότι οι «συνθήκες είναι οι κατάλληλες για να τιμωρηθούν όσοι υποθάλπουν θρησκευτικό πόλεμο κατά του Ισραήλ».

Ο πόλεμος μαίνεται με αμείωτη ένταση εδώ και μία εβδομάδα, ενώ στην σύγκρουση πέρα από το Ισραήλ, τις ΗΠΑ και το Ιράν, έχουν αναμειχθεί – με τον δικό τους τρόπο- το Ιράκ και ο Λίβανος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ