Ένα βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το τρομοκρατικό χτύπημα των τζιχαντιστών στο Παρίσι στις 13 Νοεμβρίου δείχνει νέες εικόνες φρίκης. Είναι η στιγμή που ο βομβιστής αυτοκτονίας Μπραχίμ Αμπντεσλάμ ανατινάζεται μέσα στη μπρασερί Comptoir Voltaire και σκορπάει τον θάνατο.

Ο 31χρονος, Brahim Abdeslam, αδελφός του Salah Abdeslam, ήταν ένας από τους βομβιστές που αιματοκύλησαν εκείνη τη νύχτα το Παρίσι σκοτώνοντας 130 αθώους ανθρώπουςΟ Αμπντεσλάμ που είχε γαλλικό διαβατήριο είχε έρθει από τις Βρυξέλλες. Μπήκε μέσα στο εστιατόριο στις 9:40, το βράδυ της Παρασκευής. Φαινόταν αγχωμένος και νευρικός.

Ο τρομοκράτης κατευθύνεται προς ένα άδειο τραπέζι, κατεβάζει το κεφάλι του, το οποίο καλύπτει με το αριστερό του χέρι, και στη συνέχεια πυροδοτεί τη ζώνη με τα εκρηκτικά. Ο Αμπντεσλάμ σκοτώθηκε αμέσως αλλά το ευτυχές γεγονός είναι ότι κανένας από τους θαμώνες δεν σκοτώθηκε. Κάποιοι από τους πελάτες τραυματίστηκαν ελαφρά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ