Φρικτό βίντεο με τον Αμπντέλ Χαμίντ Αμπααούντ να σέρνει ακρωτηριασμένα πτώματα με τζιπ όταν ήταν στην Συρία
ΕΙΧΕ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Ένα βίντεο φρίκης το οποίο είχε αναρτηθεί τον Μάρτιο του 2014 δείχνει τον φερόμενος ως «master-brain» των τρομοκρατικών επιθέσεων σε έξι διαφορετικά σημεία του Παρισιού, την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου,να σέρνει με ένα τζιπ σορούς ανθρώπων οι οποίες είχαν προηγουμένως ακρωτηριαστεί.
Πρόκειται για τον Αμπντέλ Χαμίντ Αμπααούντ, ο οποίος πιστεύεται ότι έιναι ο αποτρόπαιος νους που σχεδίασε και εκτέλεσε τις αιματηρές επιθέσεις στη γαλλική πρωτεύουσα.
Στο βίντεο, ο τζιχαντιστής Αμπααούντ, όταν βρισκόνταν στη Συρία, καταγράφεται από το φακό να σέρνει με το τζιπ του πτώματα, τα οποία ανήκουν σε ανθρώπους που ακρωτηρίασαν οι τζιχαντιστές του ISIS, της οργάνωσης που χρηματοδοτήθηκε από τις δυτικές χώρες για να κάνει μετά τέτοια φοβερά εγκλήματα μέσα στο έδαφός τους.
Ο Αμπααούντ είναι ένας από τους ηγέτες του πυρήνα της Βερβιέρ, δηλαδή τζιχαντιστών που επέστρεψαν από την Συρία και εναντίον των οποίων πραγματοποιήθηκε η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Βέλγιο τον περασμένο Ιανουάριο.
Ο Αμπντελχαμίντ Αμπααούντ συνδεόταν με τις τρομοκρατικές επιθέσεις που ματαιώθηκαν εκείνη την περίοδο στο Βερβιέ του Βελγίου. Τότε, είχε παρουσιασθεί ως εγκέφαλος και χρηματοδότης των σχεδιαζόμενων αυτών επιθέσεων. Το κινητό του είχε εντοπισθεί τότε στην Ελλάδα.
Τότε μάλιστα είχαν γίνει συλλήψεις στο Παγκράτι και υπήρχαν πληροφορίες ότι είχε συλληφθεί στην Αθήνα ένας πολύ επικίνδυνος τρομοκράτης.Ωστόσο στη συνέχεια οι πληροφορίες διαψεύστηκαν και μάλιστα αξιωματούχοι από τις Βρυξέλλες είχαν δηλώσει ότι πρόκειται για λάθος συναγερμό! Αντί του επικίνδυνου Μαροκινού, συνελήφθη ένας Αλγερινός που εκδόθηκε στο Βέλγιο.
Ο βομβιστής αυτοκτονίας μέλος στο Ισλαμικό Κράτος Άχμεντ Αλμουχαμέντ, ο οποίος πέρασε από την Ελλάδα, τη Σερβία και την Κροατία για να καταλήξει στο Παρίσι όπου και συμμετείχε στο μακελειό της Παρασκευής, φέρεται να απεικονίζεται σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ανθρωπιστική οργάνωση «Rast platz».
Στο βίντεο διάρκειας 48 δευτερολέπτων, που λήφθηκε στο κέντρο υποδοχής στο Πρέσεβο, στη νότια Σερβία, διακρίνεται, σε δεύτερο πλάνο να διασκεδάζει χτυπώντας παλαμάκια τη στιγμή που κάποια ηλικιωμένη κυρία χορεύει υπό τους ήχους αραβικής μουσικής.
Πρόκειται σύμφωνα με τα σερβικά Μέσα για τον νεαρό χωρίς κουκούλα που εμφανίζεται πίσω από την ηλικιωμένη γυναίκα που χορεύει.