Θρίλερ με αμερικανικό UE-1Y Huey στο Νεπάλ: Φόβοι ότι έπεσε ενώ έψαχνε επιζώντες – Το ψάχνουν 400 στρατιώτες (εικόνες)

Νέο θρίλερ είναι σε εξέλιξη στο Νεπάλ μετά και το νέο ισχυρότατο σεισμό των 7,3 Ρίχτερ που έπληξε τη χώρα την Τρίτη.
Συγκεκριμένα, ο στρατός του Νεπάλ έχει πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ένα ελικόπτερο του Σώματος Πεζοναυτών των Ηνωμένων Πολιτειών, στο οποίο επέβαιναν 8 άνθρωποι, μπορεί να έχει πέσει σε έναν ποταμό στην περιοχή Σάρικοτ, η οποία επλήγη από το σεισμό, και 400 στρατιώτες συμμετέχουν στην αποστολή για τον εντοπισμό του, δήλωσε σήμερα υψηλόβαθμος αξιωματούχος
«Η πληροφορία που έχουμε είναι πως έχει πέσει σε έναν ποταμό αλλά κανένα από τα ελικόπτερα δεν το έχει εντοπίσει ακόμη» δήλωσε ο ταγματάρχης Ρατζάν Νταχάλ, υποδιοικητής του τάγματος Μπάρντα Μπαχαντούρ.
«400 και πλέον από τους στρατιώτες μας του πεζικού το αναζητούν. Επίσης, μέχρι το βράδυ μπορεί να το βρούμε» είπε.
Το ελικόπτερο UE-1Y Huey, που συμμετείχε στις επιχειρήσεις διάσωσης, έχασε την επαφή με τον ασύρματο αφού το πλήρωμά του ακούστηκε να μιλά για προβλήματα με τα καύσιμα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr