Σύμφωνα με πληροφορίες ανεξάρτητων αιγυπτιακών μέσων ενημέρωσης, ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε έξω από το υπουργείο Εξωτερικών της Αιγύπτου στο Κάιρο.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε ανταποκρίτρια των Times στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα, ενώ σύμφωνα με τον ιστότοπο Egyptian Streets, πολλοί είναι οι τραυματίες, εκ των οποίων πολίτες και ένας αστυνομικός.

Μάλιστα, υπάρχει η πληροφορία για τον ακρωτηριασμό ενός αστυνομικού που βρισκόταν στον προαύλιο χώρο του υπουργείου, αλλά και για τον τραυματισμό τριών ακόμα ανθρώπων, εκ των οποίων ένας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν αναφορές για νεκρούς. 

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως αυτοκίνητο παγιδευμένο με εκρηκτικά κατευθύνθηκε προς την είσοδο 26ης Ιουλίου του υπουργείου Εξωτερικών, σε κοντινή απόσταση από το οποίο υπάρχουν ένα σχολείο και ένα τζαμί.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ