Στη Λεμεσό το ρωσικό αντιτορπιλικό “Vice-Admiral Kulakov”

Στο λιμάνι της Λεμεσού, στην Κύπρο έριξε άγκυρα το αντιτορπιλικό του Ναυτικού του Βόρειου Στόλου της Ρωσίας «Αντιναύαρχος Κουλάκοφ» κλάσης Udaloy, σε μια επίσκεψη ρουτίνας, στα πλαίσια μεγάλης ναυτικής άσκησης στη Μεσόγειο.
Είναι το δεύτερο διεθνές λιμάνι που επισκέπτεται το ρωσικό πολεμικό πλοίο, καθώς η πρώτη «στάση» ήταν στο λιμάνι της Θέουτα, στην Ισπανία.
Οπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του Βόρειου Στόλου της Ρωσίας, Βαντίμ Σέργκα, οι ρώσοι ναύτες θα μπορέσουν να αποβιβαστούν από το πλοίο και να απολαύσουν μια βόλτα στην πόλη καθώς και τα τουριστικά αξιοθέατα.
Το πλοίο «Αντιναύαρχος Κουλάκοφ», το οποίο ειδικεύεται στον εντοπισμό και την καταστροφή υποβρυχίων, θα παραμείνει στη Λεμεσό έως τις 30 Μαΐου.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr