Ενέδρα ρωσόφωνων στο Σλαβιάνσκ έτρεψε σε φυγή τον ουκρανικό Στρατό

Ενέδρα θανάτου έστησαν στις φιλοναζιστικές δυνάμεις του Κιέβου ρωσόφωνοι μέλη των Δυνάμεων Αυτοάμυνας με αποτέλεσμα να καταστραφούν δύο ουκρανικά ΤΟΜΠ και να τραπούν σε φυσή περίπου 100 άνδρες του ουκρανικού Στρατού.
Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Ρόιτερς ο ουκρανικός Στρατός τράπηκε σε άτακτη φυγή.
“Το πρωί, μία ομάδα της αντιτρομοκρατικής επιχείρησης επλήγη από ενέδρα τρομοκρατών. Κάνουν χρήση βαρέων όπλων“, δήλωσε ο Ουκρανός “υπουργός” Εσωτερικών Αβάκοφ όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ίντερφαξ της Ουκρανίας.Ο ίδιος είπε ότι υπάρχουν θύματα από την ουκρανική πλευρά χωρίς ωστόσο να αναφερθεί σε λεπτομέρειες.
Πάντως το κτίριο της τηλεόρασης στο Σλαβιάνσκ καταλήφθηκε από τον Στρατό του Κιέβου.
Εκπρόσωπος των ανταρτών δήλωσε στο ίδιο πρακτορείο ειδήσεων ότι τουλάχιστον πέντε φιλορώσοι ακτιβιστές τραυματίστηκαν σοβαρά σήμερα από τις συγκρούσεις στα περίχωρα του Σλαβιάνσκ.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr