Το απόλυτο εφιάλτη έζησε το πρωί της Τετάρτης (25/2) στη via di Bravetta στη Ρώμη, μια 41χρονη όταν ο 85χρονος πεθερός της, της επιτέθηκε με μπαλτά.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγα λεπτά αφότου η γυναίκα είχε αφήσει τα παιδιά της στο σχολείο και επέστρεφε στο σπίτι της.

Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η 41χρονη συνάντησε τυχαία στον δρόμο τον πεθερό της, ο οποίος, κατά τις ίδιες πηγές, φέρεται να της είχε στήσει ενέδρα.

Ο 85χρονος, κρατώντας μπαλτά, της επιτέθηκε αιφνιδιαστικά, προκαλώντας της τραύματα στο κεφάλι και στα χέρια.

Την επίθεση σταμάτησε υπαξιωματικός των καραμπινιέρων, ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας στην περιοχή. Επενέβη άμεσα, αφόπλισε και ακινητοποίησε τον ηλικιωμένο μέχρι την άφιξη περιπολικού.

Η 41χρονη διακομίστηκε από διασώστες στο νοσοκομείο San Camillo. Παρά τη σοβαρότητα των τραυμάτων της, δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή της.

Οι Αρχές εξετάζουν τα κίνητρα της επίθεσης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ