Το CFIIG είναι ένα κέντρο ερευνών με έδρα το Los Angeles, το οποίο ασχολείται με μεταφυσικές ή παραφυσικές έρευνες.

Το κέντρο ιδρύθηκε το 2000 και έκτοτε πρόσφερε ένα βραβείο 100.000$ για όποιον μπορούσε να αποδείξει τις παραφυσικές ή μεταφυσικές δυνάμεις του.

Τώρα το βραβείο αυτό ανέβηκε στα 250.000$ και το κέντρο καλεί όσους θεωρούν ότι διαθέτουν δυνάμεις πέραν του φυσικού να έρθουν σε επαφή λέγοντας και περιγράφοντας καταρχήν τι ακριβώς μπορούν να κάνουν.

Στη συνέχεια το CFIIG θα επικοινωνήσει μαζί τους για να κανονίσει μια συνάντηση με εξεταστές και εάν ο εξεταζόμενος μπορεί να αποδείξει ότι διαθέτει κάποιες ξεχωριστές δυνάμεις, τότε μπορεί να κερδίσει 250.000$.

Βέβαια η εξέταση θα γίνει στο Hollywood όπου και η έδρα του κέντρου  αλλά  όσοι δεν έχουν την δυνατότητα να έρθουν έως εκεί το CFIIG μπορεί θεωρητικά να κανονίσει να στείλει τους εξεταστές όπου βρίσκεται ο ενδιαφερόμενος, αλλά κατά περίπτωση.

Στις 25 Ιουνίου είχε γίνει μια τέτοια εξέταση ενός ατόμου με τα αρχικά TR, ο οποίος ισχυριζόταν ότι μπορεί να δημιουργήσει αστραπές στον ουρανό, να τηλεμεταφερθεί σε απόσταση ενός μέτρου ή πετάξει ηλεκτρισμό από τα χέρια του.

Δυστυχώς για τον εξεταζόμενο, τίποτα από αυτά δεν έγινε.

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να υποβάλλεται την σχετική αίτηση εδώ. defencenet.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ