Το Google translate «έκαψε» τον Ρ.Τ.Ερντογάν...

Πολλά λάθη στο νέο του μήνυμα στα ελληνικά

Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έστειλε ένα ακόμα μήνυμα σήμερα στα ελληνικά. Μόνο που το Google translate... τον «έκαψε». 

Μπορεί η Τουρκία να κάνει προπαγάνδα και να συνεχίζει σε καθημερινή βάση τις προκλήσεις, όμως τα μηνύματα του Ερντογάν φαίνεται πως δεν έλεγξε κανείς. Αυτό τουλάχιστον δείχνει το σημερινό του μήνυμα που έστειλε στα ελληνικά, το οποίο είναι γεμάτο συντακτικά και ορθογραφικά λάθη. 

Η μετάφραση των όσων είπε στην ομιλία του νωρίτερα σε κομματικά στελέχη του AKP, κατά την διάρκεια της οποίας έδωσε την δική του εκδοχή για υποτιθέμενα «επεισόδια» του Oruc Reis με ελληνικά πλοία, βρίθει λαθών. Ορθογραφικών και συντακτικών.

«Είμαι πολύ σαφής, μιλάω πολύ ξεκάθαρα, ούτε να αναζητά επιδειξίες παραστάσεις», αναφέρει σε κάποιο σημείο η μετάφραση, ενώ υπάρχουν ακόμη λέξεις χωρίς τόνους, άλλες λέξεις που… κόβονται ξαφνικά και πολλά – πολλά ακόμη «εγκλήματα» εναντίον της ελληνικής γλώσσας και της κοινής λογικής…

Δείτε το μήνυμα του Ερντογάν στα ελληνικά μέσω Anadolu

 

Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV