Το Βασιλικό Ναυτικό της Μαλαισίας ξεκίνησε το νέο πρόγραμμα πρόσκτησης Littoral Mission Ship (LMS)

Το Βασιλικό Ναυτικό της Μαλαισίας ξεκίνησε την αρχική προσπάθεια προκειμένου να αξιολογήσει πιθανούς τύπους για το πρόγραμμα Littoral Mission Ship (LMS).

Το πρόγραμμα είναι το δεύτερο που τρέχει το Ναυτικό της Μαλαισίας και αξιολογεί επί του παρόντος προτάσεις από τέσσερις ναυπηγικές εταιρίες, όπως και μια κοινή πρόταση από την τοπική εταιρία Destini και την Ολλανδική Damen.

Οι προτάσεις αφορούν σχέδιο περιπολικού σκάφους 70.7 μέτρων από την αμερικάνικη Swiftships, ένα σχέδιο 68 μέτρων OPV από την Damen υπό την ονομασία Stan Patrol 6811, ένα περιπολικό 70.2 μέτρων από την γερμανική Fassmer και ένα περιπολικό 70 μέτρων από την  τοπική Preston.

Επιπλέον η πρόταση της Damen και της Destini αφορά πλοίο 83 μέτρων παρεμφερές με το OPV που είναι υπό παραγγελία από το Maritime Enforcement Agency (MMEA) της Μαλαισίας.

 

Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV